Campaigning

Het mooiste is om mee te kunnen groeien met de merken waar we voor werken. Om als een performance partner alles eruit te kunnen halen wat erin zit. Dat betekent niet alleen dat we ons volledig committeren aan de (commerciële) doelstellingen, maar ook dat we bereid zijn om onze vergoeding afhankelijk te maken van het resultaat. Dit doen we samen.

In compacte strategie- en conceptsessies halen we de essentie van de vraag naar boven. Dit is het startpunt om te kunnen komen tot een sturend creatief idee (‘big idea’). Een idee dat krachtig genoeg is om met elkaar het hele communicatieprogramma zo in te kunnen vullen dat alles bij elkaar optelt. Hiervoor wordt het complete mediaveld verkend en ingezet.

De uitdaging ligt erin om op elk moment van de klantreis woord, beeld en media elkaar optimaal te laten versterken. En zo te komen tot maximaal resultaat in conversie, bekendheid en bewustwording. Dat is niet alleen een creatieve uitdaging, maar evengoed een strategische en business uitdaging.

logo-radboud dirk_logo vbo_logo

Hoe kunnen we u helpen?

Total Design gelooft in de kracht van het verschil. Verschillende mensen die samenwerken aan een gedeeld doel. Vanuit verschillende disciplines – technologie, communicatie en branding – helpen wij merken zich verder te ontwikkelen en te groeien.

Maak kennis met ons
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.