BLOX

Dit is je teken!

BLOX is een platform dat het handelen in cryptomunten heel eenvoudig maakt. Waar je aanvankelijk meerdere dagen en vele formulieren en documenten nodig om te kunnen handelen in cryptomunten, maakt BLOX het mogelijk om dit binnen 1 minuut te doen en vanaf 1 euro. Hoe introduceren we dit eigenwijze merk op een net zo eigenzinnige wijze?

  • Campagne strategie
  • TVC
  • Social

Het inzicht

Bitcoin is iets waar je nu al een aantal jaren over hoort, en je hebt er wellicht al wat over gelezen. Telkens als de Bitcoin-koers stijgt, wordt het een gespreksonderwerp bij het koffiezetapparaat of in de kroeg. Maar de drempel om zelf in te stappen lijkt te hoog.
Wanneer je denkt dat het een goed moment is, duurt het te lang om in te stappen en vervolgens is het moment alweer voorbij.

Nu is er echter BLOX, een handige app waarmee je binnen 1 minuut kunt investeren, waar en wanneer je maar wilt. Dus als dat volgende instapmoment weer langskomt, is er geen reden meer om het te missen.
Het enige wat je nodig hebt, is ‘het teken om in te stappen’.
Nou, dit is je teken!

Het idee

Het doel van de campagne is tweeledig. Een deel naamsbekendheid en een deel activatie. Op TV, Radio en via OOH laden we de naam BLOX en communiceren we dat je snel kan instappen met de app. In de campagne leggen we de nadruk op het moment waarop je beseft dat het tijd is om in Bitcoin te stappen.

Met een knipoog geven we mensen ‘het teken’ om in te stappen en bieden we ze de mogelijkheid om dat direct te doen.

Shorts

We ontwikkelden een serie korte video’s die als tag-ons bij de commercial konden worden gebruikt, maar ook als 6 sec. un-skippable pre-rolls op YouTube en Instagram stories.