11 mei 2021

HEMA kiest opnieuw voor Total Design

Hema kiest voor Total Design

HEMA is ervan overtuigd dat zij als iconisch merk voortdurend haar visuele identiteit dient te bewaken en aan te scherpen waar nodig. Total Design gaat nu aan de slag om huisstijl van HEMA verder te ontwikkelen zodat het merk passend blijft bij de klant van vandaag en morgen.

De komende maanden zal intensief worden samengewerkt met diverse afdelingen binnen HEMA om meer eenheid te brengen in de vele touchpoints van HEMA, zowel intern als extern.

Hugo van den Bos, Strategy Director Branding bij Total Design, “We hebben ooit aan de basis gestaan van de huidige huisstijl en zijn ontzettend blij dat HEMA opnieuw voor ons heeft gekozen. In essentie staat de huisstijl nog steeds, maar door de tijd heeft die zich natuurlijk doorontwikkeld en is de samenhang hier en daar verloren gegaan. Het is onze taak om samen met de afdeling Brand Strategy de regierol te nemen en er met alle partijen voor te zorgen dat straks alles weer maximaal bij elkaar gaat optellen. Dat gaat HEMA enorm helpen bij de realisatie van haar positionering.”

De brede expertise van Total Design op het gebied van brand identity heeft ons ervan overtuigd dat het bureau een goede aanvulling is op onze agency pool. Met de doorontwikkeling van onze huisstijl, streven we ernaar om het HEMA merk optimaal herkenbaar én relevant te houden.

— Alexandra den Hartog - Head of Brand Strategy & Trade Marketing bij HEMA