30 mei 2023

Hotel Management School Maastricht

Werven voor een baanbrekende internationale Masteropleiding

Zuiderlicht heeft succesvol opmerkelijk werk gecreëerd voor het project van de Hotel Management School in Maastricht, getiteld “Werven voor een baanbrekende internationale masteropleiding”. Het doel was om een unieke merkidentiteit en digitale aanwezigheid te ontwikkelen die opvalt en aantrekkelijk is voor een divers publiek.

Om zich te onderscheiden van andere masteropleidingen en studenten uit verschillende achtergronden aan te trekken, waaronder hospitality, economie en business, koos Zuiderlicht voor een experimentele, mensgerichte en disruptieve aanpak. De visuele identiteit toont strakke, schreefloze typografie en een gedurfd kleurenpalet dat de drie betrokken steden vertegenwoordigt. De ontwerpelementen symboliseren de transformatieve reis van persoonlijke en professionele groei, en weerspiegelen het iteratieve pad van Design Thinking dat de masteropleiding kenmerkt.

De bewegende graphics, in lijn met de digitale wereld en de dynamische aard van de masteropleiding, vullen de boeiende gebruikerservaring aan. De tone of voice combineert pakkende en speelse elementen met duidelijkheid en leesbaarheid, waardoor het aantrekkelijk is voor potentiële studenten.

De resulterende website, gebouwd op dezelfde technische basis als de website van de Hotel Management School Maastricht, biedt efficiënt beheer via het ConcreteCMS Multisite-principe. Deze gecentraliseerde aanpak vereenvoudigt contentbeheer, hosting en beveiliging voor editors en toekomstige beheerders.

De visueel aantrekkelijke stijl en website zijn positief ontvangen, wat heeft geleid tot enthousiasme en het aantrekken van studenten om zich in te schrijven voor dit innovatieve gezamenlijke masterprogramma. De Hotel Management School Maastricht kijkt reikhalzend uit naar de reis van de eerste groep toekomstige leiders.

Bekijk de hele case op: https://www.zuiderlicht.nl/werk/digital/leading-hospitality-innovation