DGTL

een internationale festival identiteit

Een nieuwe flexibele visuele identiteit zorgt ervoor dat DGTL wereldwijd herkenbaar is maar dat elk land zijn eigen stijl kan ontwikkelen en produceren. Iets dat essentieel is voor een merk dat vooral actief is op social media.

DGTL_case_square_3

een visuele identiteit, wereldwijd inzetbaar

DGTL is een elektronisch muziekfestival van twee dagen met een spectaculaire line-up van tachtig artiesten. Door het succes en de snelle internationalisering van DGTL was er behoefte aan een nieuwe visuele identiteit. De bestaande stijl was te statisch en bood te weinig mogelijkheid tot variatie.

morsecodes als uitgangspunt

De essentie van de bestaande stijl is morsecodes, de eerste vorm van digitale communicatie. Deze is gecombineerd met iconische industriële architectuur, Bauhaus en licht dat aansluit bij DGTL. Zo is een visueel platform gebouwd waarop eindeloos kan worden gevarieerd, elk land kan haar eigen stijl ontwikkelen en produceren, terwijl het geheel 100% DGTL blijft. Dit is noodzakelijk voor het jonge en dynamische merk dat voornamelijk actief is op social media.

Artboard 1 copy 2 Artboard 1 copy 4
Artboard 1 copy Artboard 1 copy 5
DGTL-zooms-billing

Elk jaar wordt de visuele stijl aangepast voor het komende seizoen zodat de samenhang tussen de verschillende edities is gegarandeerd. Partner Woodwork is verantwoordelijk voor de animaties.

DGTL-Overview-white
DGTL-record-v1-1
dgtl tshirt DGTL-email-whitebg-e1559127209584
DGTL-impression
DGTL_case_landscape_2

contact

Ook behoefte aan een visuele identiteit die de grens over kan?
mail Hugo
Hugo
  • Hugo van den Bos
  • Partner / Head of Branding
  • (+31) 06 51 14 11 36

klaar om te groeien?

Jullie succes is onze passie. Vandaar onze slogan ‘we love to grow your business’. Neem gerust contact op met ons om plannen en doelen te delen zodat wij deze kunnen realiseren.

mail