DGTL

Wereldwijd herkenbaar

Een nieuwe flexibele visuele identiteit zorgt ervoor dat DGTL wereldwijd herkenbaar is maar dat elk land zijn eigen stijl kan ontwikkelen en produceren. Iets dat essentieel is voor een merk dat vooral actief is op social media.

  • Visuele identiteit

Een visuele identiteit, wereldwijd inzetbaar

DGTL is een elektronisch muziekfestival van twee dagen met een spectaculaire line-up van tachtig artiesten. Door het succes en de snelle internationalisering van DGTL was er behoefte aan een nieuwe visuele identiteit. De bestaande stijl was te statisch en bood te weinig mogelijkheid tot variatie.

Morsecodes als uitgangspunt

De essentie van de bestaande stijl is morsecodes, de eerste vorm van digitale communicatie. Deze is gecombineerd met iconische industriële architectuur, Bauhaus en licht dat aansluit bij DGTL. Zo is een visueel platform gebouwd waarop eindeloos kan worden gevarieerd, elk land kan haar eigen stijl ontwikkelen en produceren, terwijl het geheel 100% DGTL blijft. Dit is noodzakelijk voor het jonge en dynamische merk dat voornamelijk actief is op social media.

Elk jaar wordt de visuele stijl aangepast voor het komende seizoen zodat de samenhang tussen de verschillende edities is gegarandeerd. Partner Woodwork is verantwoordelijk voor de animaties.

Ook in een oogopslag herkenbaar en onderscheidend zijn? Neem dan nu contact op met Henriette.

Hoe kunnen we u helpen?

Total Design gelooft in de kracht van het verschil. Verschillende mensen die samenwerken aan een gedeeld doel. Vanuit verschillende disciplines – technologie, communicatie en branding – helpen wij merken zich verder te ontwikkelen en te groeien.

Maak kennis met ons
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.