23 juni 2021

Cascade voegt zich bij Total Design

Het Amsterdamse communicatiebureau Cascade wordt onderdeel van Total Design. Cascade richt zich op positionering en vormgeving en is gespecialiseerd in corporate design, visuele communicatie en jaarverslagen. Total Design wil zich met de kennis en de ervaring van het team van Cascade binnen de gelederen, meer gaan toeleggen op online financial reporting en corporate communicatie voor nieuwe en bestaande klanten.

Olga IJspeert richtte Cascade op in 1992. Daarvoor zat zij al enkele jaren in het management van Total Design. Haar wens om haar oude en haar huidige liefde bij elkaar te brengen is nu uitgekomen:

Olga: “Omdat we elkaar zo goed aanvullen zijn we al eerder in gesprek geraakt, maar toen was ik er nog niet aan toe. Nu deed de kans zich opnieuw voor. En TD zit in mijn genen, De tijd die ik bij Total Design heb doorgebracht, heeft mij gevormd, en ook al is er ondertussen veel veranderd, Total Design behoort ook nu nog tot de grote namen in de wereld van corporate design. En omdat ik Total Design zo goed ken, weet ik dat we een succesvolle match zullen zijn en daarom heb ik volmondig ja gezegd”.

Wij zijn hier heel blij mee want we zijn altijd op zoek naar hoe we Total Design kunnen versterken en verbreden. Daarnaast willen we graag in de voorhoede zitten van de ontwikkelingen. Cascade heeft een toegewijd, professioneel team dat een zeer hoog niveau heeft bereikt in het maken van jaarverslagen voor vele bekende ondernemingen en organisaties.

— Koen de Groot, CEO Total Design

Voorlopig zal Cascade zelfstandig blijven functioneren. Olga Ijspeert blijft aandeelhouder en zal ook het team blijven aansturen.