Evoke

Van wervingsbureau tot tech community

Voor de transformatie van wervingsbureau naar community is een nieuwe identiteit ontwikkeld voor Evoke, een identiteit dat technologisch talent aantrekt, verbindt en behoudt.

  • Merkidentiteit

Talent ontdekken, behouden en verbinden

Evoke detacheert startende en ervaren professionals in de sectoren technologie, bouw & infra en supply chain & logistiek.

Vooral technologisch talent is schaars en om die aan te trekken is persoonlijk contact essentieel: professionals willen hun eigen carrière vormgeven en Evoke (h)erkent die ambitie. Daarom is gekozen om te transformeren van wervingsbureau naar technologie community. In een community deelt men namelijk dezelfde waarden en ambities.

Door het creëren van een community kan Evoke talent beter ontdekken en behouden en talent beter koppelen aan kansen.

Een merkidentiteit met focus op jong technisch talent

Om bij de jonge doelgroep onder de aandacht te komen als het bureau voor technisch talent is een merkidentiteit ontwikkeld met als uitgangspunt de kernwaarden: solide, enigszins gewaagd, vooruitstrevend, flexibel en schaalbaar.

Een opvallende visuele identiteit is ontwikkeld die duidelijk communiceert ‘Jij bent de sleutel naar succes en aan jou om lid te worden van de community’.

De identiteit, direct ontwikkeld in 3D en animaties, is doorgevoerd in de breedte, van communicatie tot interieur tot video formats.

Op dit moment vormt Evoke een bijzondere community, waaraan continu wordt gewerkt aan contentmarketing en -productie om zo bij te dragen aan de merkbekendheid en het leiderschap van Evoke.

Award

De visuele identiteit heeft German Design Awards in de categorie Corporate Identity gewonnen, de Graphis New York Golden Award in de categorie Branding en een International Design Awards (IDA), Honorable Mention, Category Corporate Identity

The sculptured 'e' in the logo looks extremely modern and contemporary. Moreover, it is used very flexibly, expressing clearly and explicitly the diversity in the brand promise. The coherent and consistent design of the web presence as a whole clearly and authentically conveys a large measure of freshness, dynamism and competence.

— Juryrapport German Design Awards

Ook in een oogopslag herkenbaar en onderscheidend zijn? Neem dan nu contact op met Henriette.

Hoe kunnen we u helpen?

Total Design gelooft in de kracht van het verschil. Verschillende mensen die samenwerken aan een gedeeld doel. Vanuit verschillende disciplines – technologie, communicatie en branding – helpen wij merken zich verder te ontwikkelen en te groeien.

Maak kennis met ons
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.