Evoke

van wervingsbureau tot technology community

Voor de transformatie van wervingsbureau naar community is een nieuwe identiteit ontwikkeld voor Evoke, een identiteit dat technologisch talent aantrekt, verbindt en behoudt.

evoke_case_landscape_8

talent ontdekken, behouden en verbinden

Evoke detacheert startende en ervaren professionals in de sectoren technologie, bouw & infra en supply chain & logistiek. Vooral technologisch talent is schaars. Om die aan te trekken is persoonlijk contact essentieel: professionals willen hun eigen carrière vormgeven en Evoke (h)erkent die ambitie. Om die reden de keuze om te transformeren van wervingsbureau naar technologie community. In een community deelt men namelijk dezelfde waarden en ambities. En door het creëren van een community kan Evoke talent beter ontdekken en behouden en talent beter koppelen aan kansen.

evoke_case_landscape_3

een merkidentiteit met focus op jong technisch talent

Om bij de jonge doelgroep onder de aandacht te komen als het bureau voor technisch talent is een merkidentiteit ontwikkeld met als uitgangspunt de kernwaarden: solide, enigszins gewaagd, vooruitstrevend, flexibel en schaalbaar.

Een opvallende visuele identiteit is ontwikkeld. Een identiteit dat duidelijk communiceert ‘Jij bent de sleutel naar succes. En aan jou om lid te worden van de community’.

De identiteit, direct ontwikkeld in 3D en animaties, is doorgevoerd in de breedte, van communicatie tot interieur tot video formats. Op dit moment vormt Evoke een bijzondere community, waaraan continu wordt gewerkt aan contentmarketing en -productie. Om bij te dragen aan de merkbekendheid en het leiderschap van Evoke.

evoke_case_landscape_11

award

De visuele identiteit heeft German Design Awards in de categorie Corporate Identity gewonnen, de Graphis New York Golden Award in de categorie Branding en een International Design Awards (IDA), Honorable Mention, Category Corporate Identity

Group A
Group B
The sculptured 'e' in the logo looks extremely modern and contemporary. Moreover, it is used very flexibly, expressing clearly and explicitly the diversity in the brand promise. The coherent and consistent design of the web presence as a whole clearly and authentically conveys a large measure of freshness, dynamism and competence.

— Juryrapport German Design Awards

Group C

contact

Een goede user experience is een essentiële business behoefte. Neem contact op met Jan om de UX van jullie business te optimaliseren.
mail Jan
jan profielfoto foto JKK
  • Jan Kranendonk
  • Head of UX
  • (+31) 06 20 50 06 64

klaar om te groeien?

Jullie succes is onze passie. Vandaar onze slogan ‘we love to grow your business’. Neem gerust contact op met ons om plannen en doelen te delen zodat wij deze kunnen realiseren.

mail