Sky Radio

Van functioneel naar feel good

Een nieuwe look voor Sky Radio, het #1 non-stop muziekstation van Nederland.

  • Branding
  • Strategie
  • Visual Design

Sterke identiteit

Sky Radio is het #1 non-stop muziekstation van Nederland met een wekelijks bereik van 3 miljoen luisteraars en een sterk functioneel profiel: bekende muziek en geen dj’s. Om het merk op emotioneel vlak meer te laden, hebben wij Sky Radio een nieuwe look gegeven.

Het logo, de kleuren, de typografie en de vormentaal hebben een nieuwe look gekregen waardoor de identiteit van Sky Radio nu sterker naar voren komt: Sky Radio voor een positief en ontspannen gevoel, een feel good merk voor zowel mannen als vrouwen.

Meer impact, meer vrijheid

De beelden van de artiesten, de stijl, de kleuren en de achtergronden vormen meer één geheel. Daardoor hebben de uitingen meer impact. Bovendien heeft het merk veel meer vrijheid om met al deze elementen te variëren, waardoor Sky Radio een stuk veelzijdiger en kleurrijker wordt. Precies waar Sky Radio voor staat.

De stijl en de sfeer van onze muziek hebben een centrale rol gekregen en komen duidelijk naar voren in onze branding. Sky Radio is grafisch veel krachtiger en persoonlijker geworden.

— Dennis Kuzee, Brand Director Sky Radio

Sky Radio logo opmaak Sky radio logo opmaak
Sky Radio Bruno Mars Justin Timberlake Ed Sheeran
Sky Radio typografie
Sky Radio digital assets ipad iphone
Sky radio abri pink ed sheeran taylor swift
Sky Radio abri poster
Sky radio kerst christmas kerstman
Sky radio keychain
Skyradio beketrtjes met logo
Sky radio merchandise met logo
Sky Radio brand guidelines

Meer weten over deze case? Neem contact op met Hugo!

Hoe kunnen we u helpen?

Total Design gelooft in de kracht van het verschil. Verschillende mensen die samenwerken aan een gedeeld doel. Vanuit verschillende disciplines – technologie, communicatie en branding – helpen wij merken zich verder te ontwikkelen en te groeien.

Maak kennis met ons
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.