GustoMSC

Storytelling in Offshore Engineering

Met een gerichte content marketing campagne de positie van GustoMSC versterken als thought leader in de internationale offshore-markt.

  • Content marketing
  • Campagne

The Pioneers of Offshore Engineering

GustoMSC onderscheidt zich met hoogwaardige technologische ontwerpoplossingen in de internationale offshore energiemarkt. Wij profileren het maritiem ingenieursbureau in alle communicatie met de tagline ‘The Pioneers of Offshore Engineering’. Via storytelling wordt het intellect van de ingenieurs op inspirerende wijze weergegeven; en middels een content marketing campagne bijgedragen aan het binnenhalen van nieuwe orders.

Versterken kennisautoriteit

Het doel van de content marketing is realisatie van meer conversie. Dat betekent dat we de toegevoegde waarde van GustoMSC voor opdrachtgevers moeten aantonen. Dit doen we via bewijsvoering op belangrijke thematiek als cost of ownership, veiligheid, efficiëntie en verduurzaming. Zo maken we het merk waardevol, relevant en consistent.

De doelgroep is leidend

Centraal in de contentstrategie staat relatiemagazine Inside. Hierin plaatsen we het perspectief van de opdrachtgevers van GustoMSC op de voorgrond. Daarnaast ontwikkelen we in thematische samenhang beursstands, landingspagina’s, nieuwsbrieven en een branded content platform met video’s en animaties. Alle informatieve en wervende middelen worden continu afgestemd op de informatiebehoefte van de doelgroep; die zo optimaal bijdragen aan de resultaten van het sales team van GustoMSC.

Onderscheidend design

Spectaculaire fotografie en video, heldere infographics en bovenal een onderscheidend design maken de relevante content inspirerend en effectief. Het is een bijzondere campagne die de leidende marktpositie van GustoMSC continu onderbouwd. De afgelopen periode heeft GustoMSC opdrachten verkregen van Maersk, IMI en Shimizu Corporation.

Gold Award IDA

Zowel met inhoud als vorm heeft het communicatieprogramma indruk gemaakt: in mei 2018 won het project een Gold Award bij de International Design Awards

Meer weten over deze case? Neem contact op met Sieds!

Hoe kunnen we u helpen?

Total Design gelooft in de kracht van het verschil. Verschillende mensen die samenwerken aan een gedeeld doel. Vanuit verschillende disciplines – technologie, communicatie en branding – helpen wij merken zich verder te ontwikkelen en te groeien.

Maak kennis met ons
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.