Symphony

Symfonische muziek opnieuw ervaren met Symphony

Het leveren van een strategisch fundament en een visuele update voor de tech start-up op hun pad om opnieuw uit te vinden hoe symfonische muziek wordt ervaren.

  • Brand Strategy
  • Visual Identity
  • UX / UI Design

Symphony is een platform dat symfonische muziek toegankelijk maakt voor iedereen en verandert hoe orkesten, musici en componisten in contact komen met muziekliefhebbers buiten de concertzaal. Van idee tot livegang in een paar maanden – een weergave van de passie en toewijding van de oprichters van symphony.live.

We hielpen hen hun merk en visuele identiteit naar een volgende fase te brengen, van functioneel naar meer op storytelling gericht.

Naast het formuleren van de strategische basis van hun merk, hebben we hun visuele merkactiva en -toepassing herzien en verfijnd, zonder het oorspronkelijke concept te veranderen.

Het creƫren van een logo-animatie die het verhaal vertelt van betrokkenheid en een hechte band tussen het publiek en het orkest.

We voegden een secundair lettertype toe om de technologische look & feel te doorbreken en pasten het kleurenpalet aan in meer menselijke tinten.

Het werd tot leven gebracht in een visuele herinrichting van de website en in aanvullende begeleiding en inspiratie voor diverse marketingcommunicatiegerelateerde touchpoints.