Limburgs Museum

Museum met Schwung

Van ós. Veur ederein. Nee, dit is geen fout van een verwarde copywriter, maar Limburgs dialect voor ’Van ons. Voor iedereen’. Want dat is het Limburgs Museum. Het Limburgs Museum staat voor beleving en verbinding, voor iedereen binnen en buiten Limburg. Samen met dit ambitieuze museum in Venlo ontwikkelde Total Design een bijzonder uitgesproken positionering, branding en communicatie…

  • Branding
  • Positionering
  • Communicatie
  • UX/UI Design
  • Web Development

‘Het Limburgs Museum staat pal voor Limburg. Dat was zo, dat is zo en zal altijd zo blijven. Maar de wereld is constant in beweging. Dus ook wij blijven ons ontwikkelen.’ Dit citaat uit het Merkpaspoort geeft aan dat interactie met de omgeving centraal staat bij het nieuwe merk. Maar hoe breng je de belofte van verandering en ontwikkeling treffend in beeld?

Ziedaar de beweging van de Maas door het Limburgs landschap. Een stroming die mensen raakt, ze in vervoering brengt, en met andere ogen naar hun omgeving laat kijken. Dat is wat het Limburgs Museum wil bereiken. Dat is het ‘Museum met Schwung’.

Het museum nodigt continu mensen uit met verhalen die fascineren en inspireren. Die het verleden duiden, het heden tonen en de toekomst schetsen. Dat doet het museum in het gebouw, op locatie én online. Van campagne tot website en van print tot social. Zo was, is en blijft Limburg van betekenis. Voor iedereen.

Mensen verbinden en inspireren, dat is het mooiste wat er is. En dat is precies wat het ontwerp van Total Design doet.

— Bert Mennings - Directeur Limburgs Museum

Meer weten over deze case? Neem contact op met Sieds!

Hoe kunnen we u helpen?

Total Design gelooft in de kracht van het verschil. Verschillende mensen die samenwerken aan een gedeeld doel. Vanuit verschillende disciplines – technologie, communicatie en branding – helpen wij merken zich verder te ontwikkelen en te groeien.

Maak kennis met ons
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.