Intoleran

Intoleran: met een nieuw merk de wereld veroveren

Intoleran is een internationale aanbieder van voedingssupplementen voor mensen met een voedselintolerantie. Total Design ontwikkelde een nieuwe naam, design en communicatie waarmee we zo veel mogelijk de positieve impact van het product benadrukken.

  • Branding
  • Visual Identity
  • Packaging Design

‘Switch’
De missie van Intoleran is zoveel mogelijk mensen laten genieten van eten zonder darm- of maagproblemen. Ofwel, je weer laten genieten van een sociaal leven zonder stress. Intoleran is geen geneesmiddel, maar als je voor het eten een pilletje neemt heb je geen of veel minder last van je intolerantie. Vandaar de ‘switch’ in het logo: je neemt een pilletje en je kunt weer veilig eten.

3-intoleran-enjoy food again

Kleurencombinatie
De afgeleide kleurencirkels spelen een prominente rol in de hele productlijn: ze verwijzen naar specifieke intoleranties. Elke intolerantie heeft een eigen kleurencombinatie. Zo zorgen de cirkels voor een sterke aanwezigheid in het schap, maar helpen ze consumenten ook bij het vinden van ‘hun’ specifieke pilletje.

Eenduidig en Krachtig
Maag- en darmklachten stoppen niet bij de grens. Daarom breidt Intoleran in hoog tempo internationaal uit. Zo levert de onderneming via intoleran.com op wereldwijde schaal, en is in 2021 en dit jaar ook fysiek gestart in België, Spanje, Italië, Australië, USA, Singapore en China. Om sterk en effectief op te schalen, is een eenduidig en krachtig merk essentieel. Het draagt sterk bij aan de internationale uitrol, doordat het nieuwe merk direct aangeeft waar het om gaat en op welke problematiek het is gericht.

5-intoleran-production-2
6-intoleran-production

Aandacht in farmaceutische en wetenschappelijke wereld
Dankzij de juiste naamgeving, het treffende design en de onderscheidende uitstraling, krijgt Intoleran veel aandacht in de farmaceutische wereld. Het product valt op in het schap bij apotheek en drogist. Bovendien sluit het goed aan bij de wetenschappelijke wereld waarin de professionele doelgroep van Intoleran (zoals diëtisten, gezondheidsdeskundigen en doctoren) werkzaam is.

7-intoleran-mobile screens
8-intoleran-desktop screen
Wij zochten voor ons 13 jaar oude merk Disolut een merk dat duidelijker weergeeft waar we ons op richten. Bovendien moet het mensen aanspreken, en wereldwijd te beschermen en .com beschikbaar zijn. Bovendien slaan we met dit ontwerp de brug tussen supplementen en de pharmaceutische uitstraling en werking die onze producten hebben. Total Design heeft van onze productlijn een sterk merk met internationale allure gemaakt.

— Harmen Treep - CEO Intoleran

9-intoleran-desktop screens

Ook in een oogopslag herkenbaar en onderscheidend zijn? Neem dan nu contact op met Henriette.

Hoe kunnen we u helpen?

Total Design gelooft in de kracht van het verschil. Verschillende mensen die samenwerken aan een gedeeld doel. Vanuit verschillende disciplines – technologie, communicatie en branding – helpen wij merken zich verder te ontwikkelen en te groeien.

Maak kennis met ons
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.