Floriworld

flowerizing people

De wereld van surrealisme en moeder natuur diende als inspiratie voor de visuele identiteit van de nieuwe attractie Floriworld waar bezoekers vanaf 2020 een ontdekkingstocht kunnen maken door de magische wereld van bloemen en planten. De beleving en bijbehorende identiteit ‘Flowerize people’ in optima forma.

04

ontdek de wereld van bloemen en planten

FloriWorld is een nieuwe attractie voor toeristen, maar ook voor relaties en bestuurders, scholieren en studenten en zakelijke bezoekers. Het zal fungeren als thuisbasis van de sector en bijdragen aan de top of mind positie van bloemen en planten van consumenten en stakeholders. Doel is ook om toeristen meer te spreiden ten opzichte van Amsterdam, gezien de locatie net buiten de stad in de buurt van Schiphol. Bezoekers gaan op ontdekkingstocht door de wereld van bloemen en planten en worden bewust wat die kunnen bijdragen aan het welzijn en de gezondheid.

kunst, gezondheid en natuur

Om bezoekers aan te trekken is gekozen om een visuele identiteit te creëren die de samensmelting tussen kunst, gezondheid en natuur vangt. De wereld van het surrealisme en moeder natuur diende als inspiratie. De visuele identiteit bestaat uit een logo, wegbewijzering, website, illustraties, fotografie stijl, de fysieke ruimtes van Floriworld en merchandise. Net als bloemen en planten zal het concept blijven groeien en ontwikkelen in nauwe symbiose met de Floriworld-ervaring.

Floriworld13 Floriworld
Floriworld
Floriworld1
Floriworld3
Floriworld2
Floriworld5 Floriworld8
Floriworld6 Floriworld7

contact

Een unieke visuele identiteit net als Floriworld?
mail Hugo
Hugo van den Bos
  • Hugo van den Bos
  • Partner / Head of Branding
  • (+31) 06 51 14 11 36

klaar om te groeien?

Jullie succes is onze passie. Vandaar onze slogan ‘we love to grow your business’. Neem gerust contact op met ons om plannen en doelen te delen zodat wij deze kunnen realiseren.

mail