Floriworld

Moeder Natuur visueel vastgelegd

De wereld van surrealisme en Moeder Natuur diende als inspiratie voor de visuele identiteit van de nieuwe attractie Floriworld.

  • Visuele identiteit

Ontdek de wereld van bloemen en planten

FloriWorld is een nieuwe attractie waar bezoekers vanaf 2020 een ontdekkingstocht kunnen maken door de magische wereld van bloemen en planten. Het zal fungeren als thuisbasis van de bloemensector en bijdragen aan de top of mind positie van bloemen en planten van consumenten en stakeholders. Doel is ook om toeristen meer te spreiden ten opzichte van Amsterdam, gezien de locatie net buiten de stad in de buurt van Schiphol. Bezoekers gaan op ontdekkingstocht door de wereld van bloemen en planten en worden bewust wat die kunnen bijdragen aan het welzijn en de gezondheid.

Kunst, gezondheid en natuur

Om bezoekers aan te trekken is gekozen om een visuele identiteit te creëren die de samensmelting tussen kunst, gezondheid en natuur vangt. De wereld van het surrealisme en moeder natuur diende als inspiratie. De visuele identiteit bestaat uit een logo, wegbewijzering, website, illustraties, fotografie stijl, de fysieke ruimtes van Floriworld en merchandise. Net als bloemen en planten zal het concept blijven groeien en ontwikkelen in nauwe symbiose met de Floriworld-ervaring.

Floriworld

Meer weten over deze case? Neem contact op met Hugo!

Hoe kunnen we u helpen?

Total Design gelooft in de kracht van het verschil. Verschillende mensen die samenwerken aan een gedeeld doel. Vanuit verschillende disciplines – technologie, communicatie en branding – helpen wij merken zich verder te ontwikkelen en te groeien.

Maak kennis met ons
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.