GrowWork Group

Effectieve UX voor GrowWork Group

Door een multiniche strategie te combineren met een geautomatiseerd fundament kan GrowWork effectief communiceren met uiteenlopende doelgroepen via verschillende labels en een naadloze user experience bieden.

  • Strategie
  • UX
  • Marketing
  • Communicatie
  • Merkdesign

Een recruiter met vijf labels

GrowWork Group is één van de grootste payrollers en recruiters van Nederland voor de publieke sector. Via haar vijf labels Roler, GrowWork, JSConsultancy, POSG en Interwork bedienen ze respectievelijk het onderwijs, de zorg, de overheid, de mobiele dienstverbanden en vele andere professionals.

Een specifieke aanpak per doelgroep

Per label verschilt het merk, de communicatie en de doelgroep. Een leraar is geen verpleger en een ambtenaar is geen bestuurder. Allen zijn anders en willen anders worden aangesproken. Dat vraagt om een specifieke aanpak per doelgroep. Ondertussen wil een professional tegenwoordig nergens op wachten. De beleving moet naadloos en snel zijn, van aanmelden tot geplaatst worden.

Multiniche benadering

Het uitgangspunt is om verschillend te zijn in voorkomen maar generiek in user experience, opdat Growwork Group zowel efficiënt als effectief is. De voor Growwork Group ontwikkelde strategie wordt een multiniche benadering genoemd en is gecombineerd met een geautomatiseerd fundament waarin alle kandidaten met één inlog een optimale experience hebben, uniek per label maar generiek in haar gebruiksgemak.

Integrale dienstverlening voor een integrale klant

GrowWork Group is op alle marketing en communicatie uitdagingen en op alle kanalen geholpen. Van een landelijke campagne in kranten, social media engagement, logo, huisstijl, brochure en website tot een nieuwe positionering en strategie voor alle merken en de integratie en automatisering van intranet, eLearning, HR en backoffice.

1

van de grootste recruiters

GrowWork Group is sinds de nieuwe integrale dienstverlening gegroeid tot één van de grootste recruiters en payrollers voor de publieke sector. Ondertussen kost de marketing en automatisering minder dan de benchmark.

Meer weten over deze case? Neem contact op met Martijn!

Martijn Arts

Hoe kunnen we u helpen?

Total Design gelooft in de kracht van het verschil. Verschillende mensen die samenwerken aan een gedeeld doel. Vanuit verschillende disciplines – technologie, communicatie en branding – helpen wij merken zich verder te ontwikkelen en te groeien.

Maak kennis met ons
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.