Vion meer transparant na digitale transformatie

Vion’s digitale uitingen zijn getransformeerd naar een gestructureerd digitaal landschap om het vertrouwen te versterken in Vion als transparante food producent.

  • Corporate website
  • Productcatalogus
  • Productwebsites
  • Huisstijl

Transparant en betrouwbaar

Vion Food Group is een grote internationale vleesproducent van varkens- en rundvlees. In een onder druk staande voedselmarkt, waarbij de publieke opinie regelmatig negatief aanwezig is, heeft Vion de ambitie om de meest transparante en betrouwbare voedselproducent te worden.

Een meer gestructureerd digitaal landschap

Om die reden zijn Vion’s digitale uitingen geoptimaliseerd en is een nieuwe huisstijl toegepast. De meer dan twintig websites met duizenden webpagina’s zijn getransformeerd naar een gestructureerd digitaal landschap bestaande uit een corporate website, een uniforme productcatalogus en een reeks productwebsites. Binnenkort wordt een content platform toegevoegd, waarmee Vion haar ambitie om de meest transparante producent te worden kan waarmaken.

  • Vion meer transparant na digitale transformatie

Hoe kunnen we u helpen?

Total Design gelooft in de kracht van het verschil. Verschillende mensen die samenwerken aan een gedeeld doel. Vanuit verschillende disciplines – technologie, communicatie en branding – helpen wij merken zich verder te ontwikkelen en te groeien.

Maak kennis met ons
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Schrijf je in voor de Total Design nieuwsbrief!