VBO

De spotlight op VBO's activisme

Met verschillende thema-campagnes komt de strategische herpositionering van branchevereniging VBO tot leven.

Activistische oorsprong onder de aandacht
De Nederlandse woningmarkt is constant in beweging. En lang niet altijd in ieders voordeel. VBO, de branchevereniging van makelaars en taxateurs, zet zich sinds haar oprichting in voor een evenwichtiger vastgoedmarkt. In het belang van haar leden én van de consument. Deze activistische oorsprong is VBO altijd trouw gebleven en dat mag en moet (beter) onder de aandacht worden gebracht bij (potentiële) leden en consumenten.

Campagnes brengen herpositionering tot leven
VBO’s nieuwe strategische positionering, dat wij samen met de klant hebben ontwikkeld, komt tot leven met verschillende thema-campagnes:

Staren of starten?
Meer balans. Daar gaan wij voor. Duurzaam of te duur?
Betaalbare duurzaamheid. Daar gaan wij voor.

Meer kliks VBO.nl

Het aantal kliks naar VBO.nl is bijna verdubbeld. Daarbij zijn de display campagnes enorm goed bekeken, namelijk ver boven de benchmark.

Door de deskundige begeleiding van TD, in samenwerking met onze eigen medewerkers, zijn we gekomen tot mooie resultaten! Daar gingen we voor en... daar gaan we voor!

— Hans van der Ploeg, Directeur VBO

Joppe

Hoe kunnen we u helpen?

Total Design gelooft in de kracht van het verschil. Verschillende mensen die samenwerken aan een gedeeld doel. Vanuit verschillende disciplines – technologie, communicatie en branding – helpen wij merken zich verder te ontwikkelen en te groeien.

Maak kennis met ons
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.