VBO

de spotlight op activisme

De strategische herpositionering van branchevereniging VBO, is met campagnes onder de aandacht gebracht bij (potentiële) leden en consumenten. De focus ligt in de herpositionering op merkactivisme, wat door een passend thema tot leven kwam: strijden voor meer balans op de vastgoedmarkt, daar gaat VBO voor.

VBO_Case_Website-06

activistische oorsprong
De Nederlandse woningmarkt is constant in beweging. En lang niet altijd in ieders voordeel. VBO, de branchevereniging van makelaars en taxateurs, zet zich sinds haar oprichting in voor een evenwichtiger vastgoedmarkt. In het belang van haar leden én van de consument. Deze activistische oorsprong is VBO altijd trouw gebleven en dat mag en moet (beter) onder de aandacht worden gebracht bij (potentiële) leden en consumenten.

VBO’s nieuwe strategische positionering, dat samen met de klant is ontwikkeld, komt tot leven met verschillende thema-campagnes:

Staren of starten?
Meer balans. Daar gaan wij voor. Duurzaam of te duur?
Betaalbare duurzaamheid. Daar gaan wij voor.

VBO_Case_Website-01
VBO_Case_Website-03
VBO_Case_Website-04

meer kliks VBO.nl

Het aantal kliks naar VBO.nl is bijna verdubbeld. Daarbij zijn de display campagnes enorm goed bekeken, namelijk ver boven de benchmark.

Door de deskundige begeleiding van TD, in samenwerking met onze eigen medewerkers, zijn we gekomen tot mooie resultaten! Daar gingen we voor en... daar gaan we voor!

— Hans van der Ploeg, Directeur VBO

contact

Een nieuwe strategische positionering met bijbehorende effectieve campagnes net als VBO?
mail Eric
eric
  • Eric van den Wildenberg
  • Head of Campaigns
  • (+31) 06 38 71 65 44

klaar om te groeien?

Jullie succes is onze passie. Vandaar onze slogan ‘we love to grow your business’. Neem gerust contact op met ons om plannen en doelen te delen zodat wij deze kunnen realiseren.

mail