Automotive MediaVentions

De one-stop shop voor Nederlandse autobedrijven

Met een visuele identiteit waar net zoveel beweging in zit als het merk zelf, heeft AMV een vliegende start.

  • Branding
  • Visual Identity
  • Motion Design

Automotive MediaVentions
Automotive MediaVentions (AMV) is een nieuwe, unieke samenwerking tussen DPG Media en Mediahuis, de twee grootste Nederlandse mediabedrijven. AMV stelt autobedrijven in staat om Nederlandse autokopers sneller en efficiënter te bereiken. Door de sterke consumentenmerken Gaspedaal.nl, AutoTrack en Autowereld.nl te combineren met de beschikbare data van de twee grootste mediahuizen van Nederland, weet AMV hoe het juiste aanbod aan de juiste koper op de juiste plaats en tijd gedaan kan worden. AMV is een dynamisch merk dat de business voor haar klanten in de Nederlandse auto-industrie vooruithelpt.

We visualiseerden de beweging en acceleratie in een bewegend logo dat verwijst naar de auto-industrie: het draaien van een motor, het profiel van een autoband. AMV is datagedreven, altijd in beweging en richting gevend aan de wensen en eisen van haar klanten.

Op basis van de dynamische beweging van het AMV-logo hebben we ook een reeks typografische animaties gemaakt, die gebruikers door complex materiaal leiden en hen vooruithelpen.

European Design Awards

Bronze 2020
Branding, Motion Logo

Ook in een oogopslag herkenbaar en onderscheidend zijn? Neem dan nu contact op met Henriette.

Hoe kunnen we u helpen?

Total Design gelooft in de kracht van het verschil. Verschillende mensen die samenwerken aan een gedeeld doel. Vanuit verschillende disciplines – technologie, communicatie en branding – helpen wij merken zich verder te ontwikkelen en te groeien.

Maak kennis met ons
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.