Financial Reporting

TD Cascade helpt organisaties vorm te geven aan hun belangrijkste verhaal van het jaar. Want het jaarverslag gaat al lang niet meer over droge cijfers voor- en na heffing, maar over waardecreatie en authenticiteit. Relevantie, belangen van stakeholders en vooral maatschappelijke impact staan centraal.

Vanuit onze expertise op het gebied van corporate identity en information design, is TD Cascade een echte specialist als het op het ontwerpen van jaarverslagen aankomt.
Van storytelling en datavisualisatie tot coding en tooling – wij zorgen ervoor dat een rapportage voldoet aan de meest actuele normen op het gebied van vormgeving, gebruikerservaring en mediagebruik.
We visualiseren ambitie, strategie en prestaties, creëren bewustzijn omtrent waarden en betrokkenheid en maken complexe data transparant en toegankelijk. Bij TD Cascade weten we inhoud te vertalen naar een engagerende rapportage. Uniek, herkenbaar, transparant en geloofwaardig.
Er zijn dan ook geen kant-en-klare oplossingen voor verslaggeving, er is enkel maatwerk. Van een eenmalige rapport tot continue multi-channel rapportage, ons toegewijd en ervaren team van consultants, ontwerpers en ontwikkelaars zorgt voor een passende rapportage-oplossing die naadloos aansluit op de communicatiebehoefte van onze klanten en de complexiteit van het interne proces.

Hoe kunnen we u helpen?

Total Design gelooft in de kracht van het verschil. Verschillende mensen die samenwerken aan een gedeeld doel. Vanuit verschillende disciplines – technologie, communicatie en branding – helpen wij merken zich verder te ontwikkelen en te groeien.

Maak kennis met ons
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.