Digital Transformation

Organisaties, en merken, hebben zonder uitzondering continu de behoefte om verder te digitaliseren en te transformeren. Wij helpen organisaties daarbij.

We helpen met strategische analyses, met het opstellen van roadmaps, en met technische analyses en prototyping. We ontwikkelen complete Service Oriented Architectures die we doorontwikkelen tot bedrijfskritische platforms. Juist in complexe situaties, waarin niet alleen technologie maar ook creativiteit vereist is, voelen we ons thuis. Om te bedenken hoe dingen slimmer en vaak ook simpeler kunnen.

We zijn geen IT-partij, maar we bouwen wel. En daar waar we specialistische IT-kennis nodig hebben, werken we samen, wanneer nodig met complete consortia. Vaak treden we daarin op als gedelegeerd product owner of regisseur van het proces. Dit kan leiden tot nieuwe ‘cutting edge’ producten en diensten, nieuwe processen of zelfs tot geheel nieuwe businessmodellen. Zo is disruptie voor sommigen een bedreiging en voor anderen een enorme kans.

radboud_logo vion_logo arbeidsmarkt inzicht

Hoe kunnen we u helpen?

Total Design gelooft in de kracht van het verschil. Verschillende mensen die samenwerken aan een gedeeld doel. Vanuit verschillende disciplines – technologie, communicatie en branding – helpen wij merken zich verder te ontwikkelen en te groeien.

Maak kennis met ons
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.