Digital Design

Elk merk is digitaal, alleen sommige wat meer dan andere. Wij zijn de grootste groep binnen Total Design en we zijn continu bezig met de digitale dienstverlening van het merk en de rol van de gebruiker daarin. Daar waar Brand Experience (BX) en UX Design elkaar raken.

Strategen, designers en front- en backend developers werken in hechte teams nauw samen met de klant. Vaak werken we in sprints, want het ontwikkelen van een digitaal merk is steeds weer ontdekken en bijsturen op weg naar meer leads, blijere klanten en versnelling van de groei.

We bedenken het niet alleen, we maken het ook. Design, communicatie en technologie zijn dan ook onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een designer moet snappen wat de technische implicaties kunnen zijn en een developer moet begrijpen wat het belang is van een onderscheidende merkidentiteit. Zodat ze elkaar begrijpen, met elkaar kunnen praten en elkaar kunnen uitdagen om via alle kanalen de gebruiker te bereiken, te binden en te blijven boeien.

dpg_media_logo aimms_logo growwork_logo abu-logo

Hoe kunnen we u helpen?

Total Design gelooft in de kracht van het verschil. Verschillende mensen die samenwerken aan een gedeeld doel. Vanuit verschillende disciplines – technologie, communicatie en branding – helpen wij merken zich verder te ontwikkelen en te groeien.

Maak kennis met ons
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.