Design Management

Merken neerzetten is één ding, merken uitbouwen is iets anders. Wij zijn creatieven die het ook leuk vinden om te denken in structuren. Wij denken tegelijkertijd met onze rechter en linker hersenhelft.

Want of het nu gaat om de inrichting van gebouwen, om signing en bewegwijzering, om het ontwerpen van beursstands of om het maken van websites, apps, dashboards of campagnes, de essentie van het merk moet in alle contactmomenten met de doelgroep voelbaar en zichtbaar zijn. Dan hebben we het niet alleen over vormgeving, maar ook over gedrag en tone of voice.

Ook helpen wij medewerkers binnen de organisatie de identiteit te managen met (video)trainingen, richtlijnen en inspiratievoorbeelden, zodat het merk intern gaat leven en mensen ermee aan de slag gaan. Doel is altijd om structuur te bieden én te inspireren, want de ontwikkeling van een merk staat nooit stil. En één ding hebben we door de jaren heen steeds ervaren: de beste huisstijl is de huisstijl waar mensen graag mee willen werken.

mvo_nederland nederlandschebank postnl sportpark_zuiderpark vbo_logo

Hoe kunnen we u helpen?

Total Design gelooft in de kracht van het verschil. Verschillende mensen die samenwerken aan een gedeeld doel. Vanuit verschillende disciplines – technologie, communicatie en branding – helpen wij merken zich verder te ontwikkelen en te groeien.

Maak kennis met ons
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.