Content Marketing

Wat is het verhaal van het merk? We hebben het dan niet alleen over de brand story, maar ook over de informatie en de verhalen daaromheen die dat merkverhaal moeten waarmaken. Dat is content marketing.

Voor ons is dat ‘de kracht van de inhoud’. Dat is de optelsom. Het ‘tell’ gedeelte om te komen van bekendheid tot vertrouwen en interactie. Of het nu gaat om brand stories, whitepapers, essays, social posts of voorlichting, mensen willen informatie die écht is, die inzicht geeft, die inspireert, maar soms ook mag confronteren.

Daarbij stellen we niet alleen hoge eisen aan wat er gezegd wordt, maar we besteden even veel aandacht aan design, format en verspreiding. Mensen hebben niet veel tijd en zijn selectief in de media die ze gebruiken. Het kan een Podcast zijn, een presentatie, een video of een instastory, als het maar herkenbaar is en bij elkaar optelt. Want content marketing is niet losstaand of éénmalig, het is een geïntegreerd programma dat erop is gericht dat het merk blijft groeien, zowel intern als extern.

gusto_msc_logo hoogheemraadschap_rijnland_logo logo_sanquin

Hoe kunnen we u helpen?

Total Design gelooft in de kracht van het verschil. Verschillende mensen die samenwerken aan een gedeeld doel. Vanuit verschillende disciplines – technologie, communicatie en branding – helpen wij merken zich verder te ontwikkelen en te groeien.

Maak kennis met ons
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.