Branding

Merken willen in één oogopslag herkenbaar zijn. Dat zien we dan ook als één van de belangrijkste doelstellingen van branding. En dan gaat om het om veel meer dan alleen logo, kleuren, typografie en stijl van fotografie.

Steeds meer gaat het om de communicatie, de interactie en de flow van een identiteit, inclusief sound. Het gaat om het geheel van de ervaring (UX) en de samenhang (BX). We willen niet alleen het merk zo sterk mogelijk neerzetten, we willen het ook zo organiseren dat de identiteit bijdraagt aan de efficiëntie en effectiviteit van de hele organisatie.

Of het nu gaat om nieuwe merken of bestaande merken die opnieuw moeten worden gepositioneerd, het zijn steeds merken die zich willen onderscheiden omdat ze marktleider zijn, of challenger. Dit betekent dat er altijd een strategische en creatieve uitdaging ligt. En daar zijn we gek op. Het is niet voor niets dat we de sterkste merken maken, en dat al sinds 1963.

skyradio logo-nn dgtl-logo logo_hema ing-logo

Hoe kunnen we u helpen?

Total Design gelooft in de kracht van het verschil. Verschillende mensen die samenwerken aan een gedeeld doel. Vanuit verschillende disciplines – technologie, communicatie en branding – helpen wij merken zich verder te ontwikkelen en te groeien.

Maak kennis met ons
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.