04 mei 2022

Total Design zet met overname Domani verder in op Financial Reporting

Het Haagse bureau Domani, opgericht in 2013 door Annemarie van Rijn, en gespecialiseerd in jaarverslagen, is per 13 april samengegaan met TD Cascade, onderdeel van Total Design Amsterdam.

Een jaar nadat met de overname van Cascade (inmiddels TD Cascade) een grote stap werd gezet in de markt van jaarverslagen, komt Domani daar nu bij.
Met de overname van Domani krijgt TD Cascade een leidende positie in de wereld van financial en nonfinancial corporate reporting. Ingegeven door digitalisering, veranderende wetgeving, maatschappelijke ontwikkelingen en veeleisende stakeholders is financial reporting aan grote veranderingen onderhevig. Door reporting te koppelen aan de bestaande expertises op het gebied van branding, communicatie en technologie wil Total Design een voorhoedepositie innemen in deze ontwikkelingen.

Met de overname van Domani vergroot Total Design haar klantenkring in een essentieel marktsegment en wordt ingezet op nationale en internationale groei. Cascade bracht al klanten mee zoals a.s.r., Bouwinvest, Amvest, CBRE, Deloitte en Umicore. Domani werkt onder meer voor JustEatTakeaway.com, Signify, Fugro en Volker Wessels. Hiermee is de klantportfolio in financiële dienstverlening, vastgoed en industrie verder gegroeid. Olga IJspeert, voormalig directeur/eigenaar van Cascade, en Annemarie van Rijn, tot de overname directeur/eigenaar van Domani, blijven beide actief,om TD Cascade nog succesvoller te maken. Domani is nu nog gevestigd op de Mauritskade 49 in Den Haag, maar zal vanaf 1 juli intrekken bij TD Cascade en Total Design.