11 januari 2023

Total Design wint in de volle breedte bij de International Design Awards

Bij de jaarlijkse International Design Awards (IDA) is Total Design 8 keer in de prijzen gevallen. Met 3 gouden en 4 zilveren bekroningen en een ‘Graphic Design of the Year’ is TD dit jaar de grote winnaar.

Vooral het werk voor het Limburgs Museum viel op met 3 keer goud en de prestigieuze ‘Graphic Design of the Year’- toekenning. Daarnaast werd werk voor de Vrije Universiteit Amsterdam, ProRail en Sanquin bekroond.

Het speciale aan deze 8 awards is dat ze over de volle breedte van branding, communicatie en technologie verdeeld zijn. Oog voor kwaliteit, gedurfde keuzes maar vooral geïntegreerd werken ligt hieraan ten grondslag.

Koen de Groot, CEO Total Design; “Deze manier van winnen maakt trots en geeft aan dat we, in het jaar van ons 60-jarig bestaan, in de breedte vooruitstrevend werk maken. Er is werk voor logo’s, trademarks, interfaces, identity, UX, mobiel, websites, interieur en wayfinding en employer branding in de prijzen gevallen. Dat betekent dus ook dat er TD-ers met veel commitment van vele verschillende teams bij betrokken zijn geweest. En uiteraard delen we deze credits graag met onze klanten, zij hebben gedurfde keuzes gemaakt. En die blijken zich uit te betalen”.

Total Design is hiermee het hoogst genoteerde Nederlandse bureau en stijgt in de all time agency ranking van de IDA de 36e naar de 14e positie.

https://www.idesignawards.com/winners/