25 januari 2024

Total Design viert indrukwekkende overwinning bij de International Design Awards

Total Design heeft samen met zijn klanten opmerkelijk succes behaald tijdens de jaarlijkse International Design Awards (IDA), met het winnen van zes prijzen en vier eervolle vermeldingen. Deze indrukwekkende verzameling positioneert het in Amsterdam gevestigde bureau als een van de grootste winnaars van de prestigieuze internationale prijzenshow van 2023. De prestatie bevestigt opnieuw het commitment van het bureau op het gebied van branding, communicatie en technologie.

De winnaars
Gorilla IT heeft Goud & Zilver in de wacht gesleept voor zijn gloednieuwe visuele identiteit. Het logo vertegenwoordigt het ‘IT’-element en de leiderschapskenmerken van de Gorilla, waardoor het een woordmerk en symbool in één is. TÜV Nord Group, Firda en AFS ontvingen ook zilveren prijzen, waarbij hun uitzonderlijke inspanningen voor corporate rebranding erkend worden en een sterrenstart markeren voor het bureau in 2024.

Eervolle vermeldingen
Eervolle vermeldingen werden gegeven aan ING voor hun boeiende ‘do your thing’-campagne en de Indonesische afvalverwerking-startup Wahu, waarvoor Total Design de branding en het webdesign heeft ontworpen.

Koen de Groot, CEO Total Design; “Felicitaties voor de teams en voor de klanten. Hier past alleen maar dankbaarheid en trots. We blijven in de breedte op een heel hoog niveau presteren, in verschillende teams en samen met onze klanten. Geen toevalstreffers want met deze 6 prijzen en de stijging in de wereldwijde ranking van bureau’s trekken we een lijn door van het meest succesvolle award-jaar 2023, in 60 jaar TD. En het is pas januari, Christmas came very early.”

Met een stijging van de 14e naar de 12e positie staat Total Design het hoogst genoteerd van alle Nederlandse bureaus in de ranglijst van de IDA.

Het winnende werk:
https://fg.idesignawards.com/winners/user-profile.php?j=Total-Design