30 juli 2020

Total Design groeit!

Bijna elke maand starten er nieuwe collega’s bij Total Design. Ze komen uit alle windstreken maar hebben een ding met elkaar gemeen: ze zijn getalenteerd, creatief en hebben een passie voor het bouwen en verder ontwikkelen van merken vanuit hun specialisme communicatie, branding en technologie.

Claire Bedon (26) is onze nieuwste aanwinst in het Branding team en komt rechtstreeks uit Parijs. Ze is Designer en hiervoor werkte ze bij NorthernLight in Amsterdam en Daclans in Parijs voor merken als Stella Italia, Galeries Lafayettes Paris, Aéroport de Paris SNCF France en het Abu Dhabi Science Museum. Haar hart gaat sneller kloppen van fotografie en ze houdt van tuinieren, ook al zegt ze dat de liefde niet wederzijds lijkt te zijn.

Stephan Reschke (41), Client Director in het Branding team, heeft een indrukwekkend trackrecord met werkgevers als Saatchi & Saatchi (Duitsland), Leo Burnett (Duitsland) MetaDesign, Jung von Matt en Springer & Jacoby en werkte daar voor verschillende internationale merken als ING, ASICS, Deutsche Telekom, Lidl, Hyundai, Volkswagen, Audi, Mercedes Benz, Philips, Grand Vision en Under Armour. In zijn vrije tijd leeft hij een ‘hang-loose beach bum camper’ leven en destilleert hij zijn eigen schnaps.

Youssef Kassem (21) is Medior Fullstack Developer in het TD Lab team. Hiervoor werkte hij mee aan Object Detection Kit voor de Gemeente Amsterdam en specialiseert zich in coderen en het oplossen van problemen op de meest creatieve manieren. Hij is een echte sportman en is vaak te vinden in de sportschool, op het voetbal- en basketbalveld.

Marloes Pijning (27) is Client Manager voor het Branding team en werkte na haar studie communicatie bij Ogilvy en 180Kingsday. Ze werkte daar aan projecten voor American Express, Rabobank, Iconix, Bloemenbureau Holland, Qatar Supreme Committee en IBM Benelux. Ze plant haar eigen leven net zo strak als ze dat met haar projecten op werk doet. Haar specialiteit? Strategisch en conceptueel meedenken en op hetzelfde moment retestrakke planning handhaven.

Rosyl Budike (23) is Junior Developer in team Smartbuilds. Zd studeerde Software Engineering en heeft gewerkt aan projecten van KLM, Gemeente Amsterdam en weCity guide. Ze specialiseert zich in Front-end development, maar als ze niet aan het werk is kun je haar altijd vinden bij haar paarden.

Timon Weerstand (30) is Designer in het Digital Impact team. Hij specialiseert zich in Digital Design en werkte hiervoor bij Dept voor verschillende merken als Bol.com, JBL, Nerf, Union en Yacht. Hij heeft een zwak voor elektronische muziek zoals techno, house, ambient, Romanian minimal en dan vooral het Giegling label.