29 augustus 2023

Resultaten klanttevredenheidsonderzoek Total Design

Bij Total Design (TD) begrijpen we het belang van het continu verbeteren van onze diensten en het voldoen aan de behoeften van onze klanten. Daarom hebben we onder onze klanten een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd om waardevolle inzichten te krijgen in hun ervaringen, verbeterpunten te identificeren en onze sterke punten te erkennen. Dit onderzoek geeft een uitgebreide analyse van onze samenwerking en de waardevolle ervaring als gewaardeerde klant van TD.

Wij waarderen de samenwerking met onze klanten en hun feedback heeft een cruciale rol gespeeld bij het vormgeven van onze aanpak om ze beter van dienst te kunnen zijn. Deze resultaten zijn een bewijs van onze toewijding aan voortdurende verbetering en onze niet aflatende focus op het waarborgen van de grootst mogelijke klanttevredenheid.

Om uitgebreide inzichten te verzamelen, is deze enquête uitgevoerd via een goed uitgevoerd proces. Om de anonimiteit van de deelnemers te waarborgen, hebben we een uitgebreide vragenlijst ontworpen. Om een goede vertegenwoordiging van onze gewaardeerde klanten te garanderen, hebben we de enquête verstuurd naar ongeveer 75 organisaties waarmee we hebben mogen samenwerken. In dit onderzoek ontvingen we een respons van 45 respondenten die ons hun waardevolle feedback gaven. We hebben vooral klanten benaderd met wie we het afgelopen jaar nauw hebben samengewerkt, namelijk vanaf begin 2022. We zijn ons bewust van het belang om verschillende perspectieven vast te leggen en hebben gemiddeld drie personen binnen elke klantorganisatie benaderd.

Voor ons is het hoogtepunt van de resultaten de NPS Score die we dit jaar hebben behaald. We zijn dan ook erg trots op de NPS Score van 62% en willen hiermee al onze klanten bedanken voor hun vertrouwen en feedback.

Bekijk de resultaten en help ons om onze diensten te evalueren en te verbeteren.