13 mei 2020

Made in Amsterdam - Ideas that Travel

Altijd al een kijkje willen nemen ‘behind the scenes’ van de creatieve industrie in Amsterdam? Blader dan eens door het boek ‘Made in Amsterdam – Ideas that Travel’.

Het boek is een initiatief van fotograaf en uitgever Peter Sabelis en geeft een beeld van de Amsterdamse creatieve industrie en het innovatieve klimaat in alle glorie.

Wij staan er ook in, samen met meer dan 50 creatieve entrepreneurs, merken en ontwerpers als G-Star RAW, Ace & Tate, Marcel Wanders, Guerrilla Games and Armada Music. We werden geselecteerd op basis van ‘onderscheidend vermogen in combinatie met creativiteit, een innovatieve drive en gedurfd ondernemerschap’.

Sabelis: ‘Amsterdam heeft een uitzonderlijk gedreven creatieve scene die ook in het buitenland aanzien geniet. Toch weten we maar weinig over de verhalen achter de merken en organisaties die de stad zo op de kaart zetten.’

Met dit boek weten we nu dus meer, en geven wij van Total Design de lezer ook een kijkje in de keuken. Al is onze deur natuurlijk altijd open voor iedereen…