21 oktober 2020

Koen de Groot: 'Wij geloven in de kracht van het verschil'

In de laatste editie van het magazine MarketingTribune wordt Koen de Groot, CEO van Total Design, aan de tand gevoeld over de kracht van Total Design. Ook vertelt hij dat het ondanks Corona hartstikke goed gaat met het bureau.

‘Qua resultaten doen we het hartstikke goed. Vorig jaar hadden we al een goed jaar, maar dit jaar gaan we daar nog eens ruim overheen. We groeien ook. Het afgelopen half jaar hebben we twaalf mensen aangenomen. Achteraf gezien hebben we gelukkig niet alleen bedrijfsmatig en commercieel goede keuzes gemaakt, maar blijken deze keuzes ook inhoudelijk goed aan te sluiten bij de tijdsgeest’ Aldus de Groot.

‘Wij geloven in de kracht van het verschil. Verschillende mensen die samenwerken aan een gedeeld doel. Wanneer mensen uit meerdere disciplines, met een andere manier van denken, samenkomen om problemen te benaderen en oplossingen te vinden, dan resulteert dat in betere oplossingen. Dat was de gedachte in 1963 en dat is nog steeds zo. Eigenzinnig, gelijkwaardig en onafhankelijk.’

Het hele interview lees je hier.

Ik hoop dat je nu begrijpt waarom wij Total Design niet zien als bureaunaam, maar als werkwoord.

— Koen de Groot, CEO Total Design