14 februari 2020

Henriette, Head of Designmanagement

Total Design groeit. Graag stellen wij onze nieuwe aanwinst voor.

Henriette heeft aan de HKU grafische vormgeving gestudeerd en vanaf 2003 voor merken gewerkt als T-Mobile, Delta Lloyd, Ziggo, KWF Kankerbestrijding, Reumanfonds, Rabobank en Centraal Beheer Achmea (ze was mede verantwoordelijk voor een aantal bekende ‘Even Apeldoorn bellen’ campagnes) bij advertising agency’s zoals Saatchi & Saatchi, Lowe Amsterdam, DDB&Tribal Amsterdam en TBWA\NEBOKO.

Waarom Total Design heeft gekozen voor Henriette
Henriette heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van marcom, design en vormgeving. Van complexe positioneringen tot het van A-tot-Z uitrollen van campagnes en activaties.

Koen de Groot, CEO: ‘Henriette is kritisch wanneer nodig, energiek, ondernemend, toegankelijk in contact en team- en samenwerkingsgericht. Haar hart gaat sneller kloppen van creatief en effectief werk en dat is natuurlijk de cherry on the cake van het ‘total plaatje’.

Waarom Henriette heeft gekozen voor Total Design
Total Design staat voor vakmanschap en liefde voor design. De passie en gedrevenheid valt direct op als je het kantoor aan het IJ binnenstapt. Total Design-ers zijn in staat om voor merken resultaat te boeken op werkelijk ALLE touch points, iets waar ik zelf ook altijd naar streef: met cross mediale uitingen de doelgroep op de juiste manier raken en ze onderling optimaal te laten versterken. Total Design geeft mij de vrijheid om geïntegreerde branding en innovatie uit te bouwen voor haar mooie klanten.

Henriette’s persoonlijke favorieten
Ik hou van etentjes met vrienden, restaurant Sea Salt Saloon in Utrecht is een aanrader, en festivals (Tomorrowland is favoriet). Skien met vrienden en familie doe ik het allerliefst, vooral op de skipiste Serfaus.