29 June 2023

Yuma, een nieuwe digitale transformatie challenger

Yuma is een nieuwe groep op het gebied van digitale transformatie in de BeNeLux. Een groep waar digitale en menselijke transformatie hand in hand gaan, want er is geen digitale transformatie zonder menselijke transformatie.

Yuma zal een mensgerichte aanpak combineren met een hands-on mentaliteit en best-in-class expertise. Deze best-in-class expertise is het resultaat van de combinatie van Total Design, XPLUS, Luminis en BPSOLUTIONS, en er wordt verwacht dat meer bedrijven zich bij de groep zullen aansluiten. De rol van Total Design in het platform is het bieden van end-to-end oplossingen, van strategische planning tot digitale implementaties, gebruikmakend van hun expertise in branding, communicatie en technologische disciplines.

“In de wereld van vandaag vinden bedrijven zichzelf voortdurend digitaal opnieuw uit. Veel digitale transformaties mislukken omdat ze niet genoeg aandacht besteden aan de menselijke kant van de transformatie. Wij zien de noodzaak van een meer menselijke benadering. Daarom zijn we Yuma gestart: een combinatie van best-in-class experts met een empathische, pragmatische en mensgerichte manier van werken” aldus Lot van Wegen, CMO Yuma.

Vanaf 1 juli is Pascal Laffineur de CEO van Yuma. Pascal is afkomstig van NRB, Altran (CapGemini), SFR en Alcatel en heeft een sterke technische en IT-achtergrond. Voortbouwend op Pascal’s leiderschapsvaardigheden in zijn vorige CEO-functies, brengt hij de nodige kennis en expertise mee om Yuma te positioneren als de prominente speler die we willen zijn in West-Europa.

Pascal Laffineur, CEO Yuma: “Aan de start staan van Yuma is de beste uitdaging waar ik van kan dromen. Ik geloof echt in een meer menselijke en holistische aanpak om digitale transformatie succesvol te maken.De groep draait om teamwork, klantenservice, thought leadership, technologie en plezier!”

Yuma verwacht dit jaar een omzet van ongeveer 100 miljoen euro en werkt samen met 400 medewerkers verspreid over de BeNeLux.